Домой Тексты песен Nëntori

Nëntori

50
0

Lotët më janë tharë Buza mu bë varrë Djelli nuk me ngroh Dielli nuk me ngroh
Dhimbje sa një mal Zemra nuk më fal Ty më nuk të shoh Ty më nuk të njoh
Mallkuar qoftë ky muaj Që më la të vetme përgjithmonë Nëntori më mori mua dashurinë e parë Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë Nëntori më mori Mu shua dhe ky zjarrë Nëntori
Ishim plot me zjarrë Muajt n’kalendarë Kur ishim ne bashkë Sa ishim ne bashkë
E lumtur duke qarë Pas teje si e marrë Gjithve ua thash Ne dy ua thash
Mallkuar qofte ky muaj Qe me la të vetme përgjithmonë Nëntori më mori Mua dashurine e parë Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë Nëntori më mori mu shua dhe ky zjarrë Nuk e dua më këtë muaj Nuk e dua më këtë muaj Nentori, nentori, nentori Vitin më të bukur shkatrroj Vulën e hidhurr shkaktoj Ky muaj i gjori gjitha Mi mori Në djall le të shkoi Ne djall le te shkoi Nëntori, nëntori
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë Nentori, nëntori, nëntori.
Nuk e dua më këtë muaj Nuk e dua këtë muaj Nëntori më mori Nëntori Mallkuar qoftë ky muaj Që më la të vetme përgjithmonë Nëntori, Më mori mua dashurinë e parë Nuk e dua këtë muaj nuk e dua me kte muaj Nëntori Nëntori. Nëntori.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь