Текст песни: Vegim (Arilena Ara )

Me heshtjen jetoj
Në ërsirrën e plotë
Unë ngadalë,
Kur ëndrra më zgjon
Ti sje askund në këtë botë

Çdo natë të shoh si Vegim
Stë prek dot të ndjej në shpirt

Ref:
Shpirti im të kërkon në qiell në tokë
E vetme jam skam faj

Shpirti im të kërkon në qiell në tokë
Sytë e tij janë lartë po qaj

Ditarin shfletoj
Unë çdo fletë e kthej
Shënoj aty
Sa kohë më mungon

Dhe zemra të kërkon

Çdo natë të shoh si Vegim
Stë prek dot të ndjej në shpirt

Ref: x2
Shpirti im të kërkon në qiell në tokë
E vetme jam skam faj

Si harroj fjalët që ti kur më the
Kur të mos jem mos harro
Pranë do më kesh

Ouuuu — ouuuuuu uooouu — na — nana na
Na -na nanaaa , nana na naaaa
Naa — naa — naaaa

Ref: x3
Shpirti im të kërkon në qiell në tokë
E vetme jam skam faj.

Текст и слова песни "Vegim" принадлежат её авторам.
Исполнитель: Arilena Ara

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Close